Antik tárgy vétel

Antik porcelán felvásárlás

Kiemelt magas áron készpénzért vásárolunk
Antik porcelánokat

Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158

Az Ön otthona vajon milyen kincseket rejt?

Szeretne többet megtudni a vitrinben megbúvó porcelánszobrokról, -vázákról és teáskészletekről? Értékesnek mutatkozó örökségét kívánja bevizsgáltatni? Netán eladásra kínálná mutatós, ám feleslegessé vált dísztárgyait? Forduljon szakértőkhöz!
Régiségkereskedésünkben bútorok, festmények, porcelánok, könyvek és egyéb műtárgyak értékbecslésével, felvásárlásával és gondozásával foglalkozunk. Szolgáltatási palettánk teljes hagyatékok felszámolására is kiterjed.

Korrekt felvásárlási árak, díjmentes kiszállás és értékbecslés

Sok éves szakmai tapasztalatunk, valamint az antikvitások iránti szenvedélyes rajongásunk és alázatunk garantálják, hogy a berendezések és dísztárgyak méltó helyre kerülnek, és ügyfeleink is elégedettek lesznek árajánlatunkkal.
Sajnálatos módon manapság már a régiségek piacán is ritkaságnak számít a fair árpolitika, ám mi maximálisan hiszünk abban, hogy a tartós együttműködés csak olyan feltételek mentén születhet meg, melyek mindkét fél – az eladó és a vevő – számára kedvezőek.
Az antikvitás érték – a bizalom még inkább! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!
A kiszállás és az értékbecslés országszerte ingyenes. Hívjon minket bátran hétvégén is!

Milyen tényezők alakítják a porcelántárgyak felvásárlási árát?

  • Az ármeghatározás szempontjából az egyik leglényegesebb információ, hogy az adott dísztárgy melyik porcelángyártó cégtől származik. A Herendi, Zsolnay, Hollóházi és más neves manufaktúrák termékei világszerte híresek pompás megjelenésükről és kiváló minőségükről, és ez a kerámiák árában is megmutatkozik. Hasonló a helyzet a gyűjteményekkel és az egyedi, ritkaságnak számító kerámiákkal is.
  • Garnitúrák esetében: a teljes készletek nagyobb értékkel bírnak, mint a hiányosak. Ennek ellenére arra biztatjuk, forduljon hozzánk bátran akkor is, ha csupán egy, vagy néhány csésze/tányér van a birtokában, hiszen könnyen lehet, hogy egy értékes szett méltó kiegészítőjére bukkanunk!
  • Nem mindegy az sem, hogy matricás vagy kézzel festett nippekről van szó; utóbbiaknak a felvásárlási ára is magasabb.
  • Végül, de nem utolsósorban a dísztárgyak, kollekciók állapota is nagyban befolyásolja az árat: a kopott, sérült példányok kevesebbet érnek, mint ép, kifogástalan állapotban lévő társaik.

Hogyan zajlik az értékbecslés?

Ha úgy dönt, hogy igénybe venné díjmentes helyszíni értékbecslési szolgáltatásunkat, nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy megfelelő időpontot, amikor otthonában felkereshetjük Önt. A találkozó alkalmat nyújt arra, hogy feltegye kérdéseit, és mi részletes, hiteles információkkal lássuk el egy-egy műtárgyra, vagy akár komplett kollekciójára vonatkozóan. Az értékbecslést követően ajánlatot is teszünk a nippekre, ha igényt tart rá. Amennyiben létrejön köztünk a megállapodás, a helyszínen, készpénzben vásároljuk fel Öntől a szóban forgó darabokat.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon telefonon: +3620/987-43-66
Ide kattintva akár most írhat nekünk!
Vagy látogassa meg üzletünket.
Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158