Antik tárgy vétel

Arany felvásárlás

Arany, ékszer felvásárlás

Kiemelt magas áron készpénzért vásárolunk!

Arany felvásárlás Budapesten, illetve előzetes egyeztetés alapján díjmentes kiszállással is. Felvásárolunk minden fajta arany ékszert, fazon és tört arany állapotban egyaránt, karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Világpiaci ár fölött vásárolunk bármilyen állapotú és mennyiségű aranyat, érmét, ékszereket és órát. Ha aranyat szeretne eladni, akkor a legjobb helyen jár. Üzlethelyiségünkben az adás vétel természetesen maximális biztonságban történik. Az ékszer értékbecslése több éves tapasztalatot igényel, nálunk ez természetesen díjmentes.

 

Arany felvásárlási ár 

Kategóriák Felvásárlási ár/g
Arany 14 karát 11.000.-Ft
fazonarany 18 karát 13.000.-Ft
Fazon arany 24 karát 15.000.-Ft
Fogarany 9.000.-Ft
Brill ékszerek 15.000.-Ft
Fazonezüst 500.-Ft
Törtezüst 150.-Ft

Törtarany felvásárlás

A felvásárlásra kínált ékszert vagy más nemesfém tárgyat bevizsgálása díjmentesen történik. Megállapításra kerül a pontos súly, az aranytartalom. A súly és az aranytartalom megállapítása után kerül sor az árajánlattételre. A kifizetés történhet a helyszínen készpénzben. Törtaranyként mind fémjelzett, mind nem fémjelzett, de akár sérült ékszereket is azonos áron vásároljuk meg.

Fazon arany felvásárlás

Fazon arany illetve törtarany felvásárlás, ezüst, régiség, porcelán, ékszer, teljes hagyaték felvásárlása Budapesten. Régiség felvásárlás az egész országban díjtalan kiszállással és értékbecsléssel. Kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Ne adja el ékszereit törtarany árban, mi fazonárban megvásároljuk. Napi arany árfolyam
  • Törtarany fazon arany
  • Új és használt ékszerek és tárgyak.
  • Ezüst ékszerek és dísztárgyak, ezüst evőeszközt.
  • Órák / díszórák (asztali, fali, karóra, zsebóra).
  • Arany ékszerek, karkötő, nyaklánc, fülbevaló, gyűrű.
  • Kitüntetések, szőnyeg, könyvek, papír pénzek, bronz szobrok.
  • Karórákat kimagasló áron.
  • Mandzsetta gombokat.
  • Köves ékszereket.

Díjmentes értékbecslés

Értékbecsléssel és készpénzes arany, ezüst régiség felvásárlásával is foglalkozunk. Egy verhetetlen ajánlatra vágyik? Az értékbecsléshez személyesen kell látnunk a tárgyat. E-mailen és telefonban nem tudunk árat mondani. Abban az esetben, ha az eladásra kerülő ékszer vagy gyémánt bármilyen tanúsítvánnyal rendelkezik, akkor az az értékét is növelheti. Ha szeretné gyorsan készpénzzé tenni ékszereit lehetőleg a legjobb áron és biztonságosan, akkor keressen minket. Mi minden esetben az elszámolás napján érvényben lévő világpiaci árat vesszük figyelembe. Nincs vizsgálati díj, hasonlóképpen nincs rejtett költség.
Önnek nem szükséges kimozdulnia otthonról.
Házhoz is mehetünk!
A kiszállási díj ingyenes!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon telefonon: +3630/324-49-86
E-mail cím: virag.mugyujto@gmail.com

Akár most is írhat nekünk az alábbi űrlapon: