Antik tárgy vétel

Hagyaték felvásárlás

Hagyaték felvásárlás az országban

Hagyaték felvásárlás

Kiemelt magas áron készpénzért vásárolunk

Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158

Egy örökösödési eljárás – amellett, hogy érzelmileg is rendkívül megterhelő – számos feladat elé is állít minket. Az egyik ilyen a feleslegesnek ítélt tárgyak elszállítása. Mielőtt meggondolatlanul az enyészetnek adná át a hagyatékot, vegye fel velünk a kapcsolatot! Gondoskodunk a szállításról, ingyenesen felmérjük az örökséget és megvásároljuk Öntől az értékes darabokat. Hosszú évek tapasztalata alapján állíthatom: a hagyaték mindig rejt egy-egy csodát. Lehet, hogy egy szőnyegről, fajátékról, gyertyatartóról, ruhadarabról vagy akár egy kristálypohárról derül ki, hogy jelentős összegekért tehető pénzzé. Felkészült szakember vagyok, a helyszínen megállapítom az adott tárgy korát, stílusát és piaci értékét. Teljes körű hagyaték felvásárlás szolgáltatásunk keretében elszállítjuk a berendezési tárgyakat, így Önnek nem kell a fuvarozással bajlódnia.

Hagyaték felvásárlás menete:

  • Ha Ön szeretné elhozni hozzánk hagyatékát, úgy nem kell mást tennie, mint hogy felhív bennünket az alább látható telefonszámon és időpontot egyeztet. Üzletünkben értékbecslőnk várja, aki felbecsüli a hagyaték értékét, majd megegyezés után készpénzzel fizet Önnek.

  • Amennyiben nincs lehetősége elszállítani hozzánk hagyatékát, akkor mi is el tudunk menni Önhöz. Ebben az esetben értékbecslőnk felkeresi és ajánlatot tesz. Megegyezés esetén készpénzben fizet, és azonnal szállít.

  • Természetesen, a hagyaték nem minden része értékes. Kérésre megszervezzük lakása, háza teljes kiürítését, amelyre garanciát vállalunk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon telefonon: +3620/987-43-66
Ide kattintva akár most írhat nekünk!
Vagy látogassa meg üzletünket.
Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158