Antik tárgy vétel

Antik szőnyeg felvásárlás

Kiemelt magas áron készpénzért vásárolunk:

Antik szőnyegeket
Kézi csomózású szőnyegeket

Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158

A szőnyegkészítés ősi mesterségnek számít, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a thébai Kr. e. 2. évezredből származó falfestményeken szőnyegszövés jeleneteket véltek felfedezni. Későbbi leleteken, a Kr. e. 8-5. századi szíriai, kisázsiai illetve perzsa szobrokon és metszett köveken szőnyegek és készítőik láthatók. A görög és római kultúrában is igen elterjedt volt a szőnyegek használata. A középkortól kezdve pedig a lakberendezés egyik fontos részévé vált a szőnyeg.

Mit nevezünk szőnyegeknek?

Hétköznapi értelemben szőnyegeknek nevezzük a padlók és falak fedésére használt szöveteket. Azonban a szőnyegek közé sorolhatók a fonható, köthető és csomózható anyagból készített termékek is. A szőnyegek egy külön alcsoportját képzik az ergonómiai szőnyegek.

A szőnyeg felvásárlás népszerűbb, mint valaha

A különféle stílusban, technikával és eljárással készült régi és perzsa szőnyegek felvásárlásának aranykorát éljük. A régiségkereskedők két kézzel kapnak egy-egy antik darabért.
Készpénzes szőnyeg felvásárlást folytatunk, ingyenes kiszállással az ország teljes területén. A kárpitok értékét ingyenes értékbecslés keretein belül határozzuk meg.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon telefonon: +3620/987-43-66
Ide kattintva akár most írhat nekünk!
Vagy látogassa meg üzletünket.
Régiség boltunk: Budapest 1195 Nádasdy utca 158